Gecegündüzz💟 Nehirrrr ya İnşallah vardır testte gayet görünüyor ama bazı testlerde yanılma cok oluyo özellikle burda baya karşılaştım İnşallah sizinki yanıltmaz 😍Sağlıkla gelsinnn
Nehirrrr Gecegündüzz💟 evet daha önce 2 kere yanılttı beni testler ama başka markayı bunu ilk defa aldım. Umarım vardır çok teşekkür ederim 🙏🏻
serenay0990 Gecegündüzz💟 sağol kuzum bugün gittim doktora henen kan verdim özele vitamin takviyesi yazdı sen gittinmi kuşum
Gecegündüzz💟 serenay0990 ya inan erken doktora gitmenin bi manası bana göre yok tabii bir riskiniz yoksa onun için haftaya gideyim diyorum 😊zaten ikinci gebeliğim az çok süreci biliyorum
serenay0990 Gecegündüzz💟 anladım kuzu bende sırt ağrısını kafaya takıyordum doktor takma dedi dinlen dedi genellikle bişey olmaz dedi normal miş 1 aylıken
Gecegündüzz💟 Zeynep0326 Türkiye fiyatını vs hiç bilmiyorum buradan bir arkadaş 700 tl yazmıştı ben Türkiye’de değilim ama bence buna hiç gerek yok sadece emin olmak adına bunu aldım diğer testlerde pozitif gördüğüm için 🤍