Anonim99 Gecegündüzz💟 evet canım çok şükür tatilde bi de daha zor denize girmek ya da girmemek arasında ince bi çizgideyim😂 sen kan vermedin dimi
Gecegündüzz💟 Anonim99 yaa hahaha ama daha küçük ya annesi çok fazla girmeyin bence mikrop kapabilirsin ayaklarını falan koy 😃ben yok henüz kan vermedim
Anonim99 Gecegündüzz💟 girdim 2 kere ama direk mayomu cıkardım ıslak durmadım çok yüzmedim yorulmadım öyle🥰 bence erken vermeyin sonra insan daha stresli oluyor gecikmeyi bekleyin en azından 😊
Gecegündüzz💟 Anonim99 ya bir şey diycem acaba kan vermeden direk keseyi görme şansım var mı diğer çocuğumda kan vermiştim çünkü dr keseyi görememişti
Anonim99 Gecegündüzz💟 5.haftada görebilir ama bence yine de kan ister bilmiyorum ki benim ilk gebeliğim çokta bilgi sahibi değilim 😊
melu Biz de istiyoruz ben de 41 yaşındayım eşim 42 ocak ayında düsük yaptım 😢doktor 6 ay korunun sonra deneyin dedi 2 ay önce korunmayı bıraktık doktor Bi sıkıntı yok deneyin dedi bu ay reglim 4 gün gecikti bende umutlandım ama dün regli oldum, 😔
ilknur123 melu değerlerin nasıl hiç baktırdınmı ben de 41 yaşındayım banada ilk kontrol de yüzde elli elli hamile kalırsın dedi 5 ay sonra da geç kaldın dedi
melu ilknur123 hangi değerlere bakıldı sizin benim sadece ultrason la baktı bide normal rutin kan tahlili yaptı d vitamini magnezyum eksikliği feritin düşük çıktı
ilknur123 melu bende alttan muayene de şansın var dedi ama sonra labaratuvar da test yaptırdım amh 0.01 FSH 59.9 çıktı bunlar temmuz da oldu ve doktora gösterdim menapoz a girmişsin dedi temmuz dada adet olmadım zaten
melu ilknur123 umudumuzu kaybetmeyelim 🙏herhangi bir takviye kullanıyor musun ben kullanmak istiyorum ama kafama göre de başlamak istemiyorum
ilknur123 melu kendime organik bal öğütülmüş çörek otu tarçın keten tohumu karanfil karışımı günde bir kahve kaşığı yiyiyorum zeytin yağı incir bol salata yemeye çalışıyorum su hergün çok icemesemde zorluyorum b12 vitamini kullanıyorum ve bu ayda bekliyorum hamilelik olusmazsa Türkiye den proxyfemin getittirdim onu kullanacağım
Gecegündüzz💟 @ilknur123 ilknur abla bir şey sorcam da ben ilk çocuğum Türkiye’de doğdu o yüzden bilmiyorum siz belki biliyorsunuzdur Özel hastaneler kaç kaftalık olunca cinsiyet söylüyor bildiğim kadarıyla normal hastane 5 aylık kadar söylemiyor ozamana kadar meraktan catlarım heralde 😀😀😀
ilknur123 Gecegündüzz💟 ben hastanede değil doktorda ögrendim cinsiyetini hiç hastaneye gitmedim sadece doğuma
Gecegündüzz💟 ilknur123 bende İngilteredeyim de özel hastane kaç haftalık söylüyordur acaba 🤷♀️ kimseye de henüz soylemedik hamileliğimi o yüzden sordum burda eltim ablam falan var ama şu anda söylemek istemiyorum henüz
ilknur123 Gecegündüzz💟 bencede canım kimseye söyleme İngiltere de nasıl bilmiyorum demekki burası gibi değil burada hicbirseye para ödemiyorsun sadece özel test istersen oda ona ödüyorsun hastanelerde ücretsiz