nmsrss Ben kullandım artı eş paket 7 gün kullan bırak dedi 2 gün oldu bıraktım bekliyorum sizce söktürürmü sizler nezman oldunuz
nmsrss kumsal123 bazısında sökmüyormuş diye duydum inşallah hemen olurum çol stres yaptım sizinde düzensizmi
kumsal123 nmsrss stres yapmayın o da geciktiriyor. Benim normalde düzenliydi kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra düzensiz olmaya başladım her ay adet olmamaya başladım. Pcoson plus kullandım bir de kilo verdim ondan sonra düzenli olmaya başladı
nmsrss kumsal123 benim ilaç bitti 4 gün oldu acayip akıntım var oldum sanıyorum akıntı görüyorum bekliyorum olsam hemen tahlil vereceğim
Ahs__kseu nmsrss benim kürtajdan sonra adetimin 2. Ayı gecikti doktor verdi bu ilacı 6. Günde adet oldum
yaqmmur nmsrss ben hiç duymadım söktürmediğini söktürmese beni söktürmezdi heralde bıraksan 4-5 ay sürcek adetim bu ay işe yaramadı sanmıştım 1 haftayı geçmişti hamile olduğumu öğrenmiştim kafanıza takmayın olursunuz bence
yaqmmur nmsrss 5 Haftalıkmış bebek normaldede adetim düzensiz olduğu için regl olmak için ilaç içtim duphaston 1 hafta bekledim olmayınca test yaptım o zaman öğrendim hamileliğimi
nmsrss yaqmmur aaa keşke benim öyle olsa olmasa da adet olsam artık gerçekten sıkıntı yaptı bende akıntım çok var belim çok ağrıyor ama şuan yok bugün 5. Gün