Gecegündüzz💟 rahel ikisi bilinçsiz ama bunu yumurtlama takibi ile mi yaptınız yani ? Sağlıkla alın kucağınıza
Eliss Gecegündüzz💟 anladım cnm benimde bir oğlum bir kızım var bir bebeğimi kaybettim o da erkekti şuanda gebeyim oğlumda iken de kokudan herşeyden bulanıyordum kızımda da bulantım oluyordu kaybettigim bebeğim de de oglumdaki ile aynıydı kızımda lekelenmem olmuştu bu gebeligimde de oldu o leke ondan dolayı kız olarak tahmin ediyorum bebisi
Gecegündüzz💟 Yani bilmiyorum bu benim fikrim ama bana göre Rabbim neyi nasip ederse o olur her şey Onun elinde Hz Meryem annemize erkek olmadan hamile kılan Rabbimin neye gücü yetmez ki Rabbim hepinizin de benim de gönlüme göre versin İnşallah ☺️
Gecegündüzz💟 rahel demek ki bu yumurtlama günü söylentileri falan hiç bir doğruluk payı yok yani dediğim gibi Rabbim neye ol derse O olur ☺️
Eliss Gecegündüzz💟 amin inşallah cnm benim de üçüncü gebeliğim bazıları her gebelik aynı değildir hani buna göre tahminde bulunmak mantıklı değil diyorlar bazıları belirtiler aynı olursa cinsiyette aynı diyorlar ama ben kızımda da kusuyordum sabahları benimki ortaya karışık şuanda 😁
Gecegündüzz💟 Eliss yo bence hiç alakası yok iki gebeliğinde cok farklı şeyler yaşayıp aynı cinsiyet olanı da gördüm yani bilemiyorum ☺️
Eliss rahel cnm inşallah gönlündeki olur rabbim herkesin istediğini gönlündeki hayırla nasip etsin inşallah 🙂 14.cü haftanizda tekrar görünün dahada belirginleşir cinsiyeti şuanda çok küçük
Açel1 rahel evet olur gebelik oluştuğunda başla cinsiyetini öğrenene kadar, kız olmasını istiyorsan da genelde meryem suresi okuyun diyorlar