serenay0990 izcakir inşallahh 6 ay önce 2 düşük oldu maalesef buda mucizem oldu sağlıkla gelir inşallah bol bol dua ediyorum 🥰🥰
Fidanyener serenay0990 bende 21 de adet oldum klomen kullandım 26 sında ilişki oldu gün aşırı 1 gün ara vererek ilişki oldu 3 gündür adet olucakmısım gibi ağrılar var sizce gebelik olurmu bu belirtilar🙏
Busra1213- serenay0990 ayy bendede var göğüs dolgusu çok fazla ağrı yoruldugumda birden girip çıkıyor pazartesi gününe kadar beklicem olmazsam test yapicam
İlaydagk Fidanyener bende 20 ağustos son adet tarihim 2 3 gündür bel ağrım vardı ara ara ve kasıklsrımda kasılma vardı hadş inşallah bu ay bizde güzel haberler alaalım canım
Fidanyener İlaydagk yaptım hatta doktorada gittim yumurtayı göstermişti ultrsonda o gün iliski oldu gün aşırı
izcakir serenay0990 hiç üzülme en az 4 haftalıktır benim yengeminde ilk değeri 120 lerdeydi ertesi gün ikiye katladı iki günde bir kan vermeye çalışın
serenay0990 Busra1213- göğüs ağrısı kuzum bide arada bi inanılmazz kasıkta batma hissi oluyor hareket bile edemiyosun