elaa Arkadaşlar, 3 ay klomen kullandım gebelik elde edemedim hsg çekilmistim bu ay ama gebelik olmadı yine. Doktorum son görüşmede bir dahakine femara başlarız demişti ilacı kullanan bilgi verebilir mi? Süreç nasıl ilerliyor?
Dilonnnn elaa klomnle aynı ıkısı de yumurta buyutuyo gecen ay doktoruma arasındakı farkı sordum sadece klomen rahım duvarını bazen incelte bılıyo dedı o yuzden femara daha etkılı beş gun kullanıyosun adetyken sonra kontrole gidiyorsun doktorun alttan muayene ediyor yumurta istediği büyüklüğe gelmişse oVittarle iğneli çatlatıyor
Diannnn elaa Canım aşılamada kullandım 5 gün sabah akşam kullandım bende hafif böbrek ağrısı yaptı daha sonra Zarar gelmiş mi diye böbreklere de baktırdım zarar vermemiş ağrının sebebi rahimin büyüyüp kalınlaşmasıymis
busramustafa Tüp bebek denemeden önce doktorum banada femara vermişti 3 ay boyunca adetinin 3. Günü başlayıp bitene kadar 5 gün içip bırakıyorduk. 3 ay doldurup gebe kalamadıktan sonraok yoğun bel ağrılarım oldu belim tutuldu bel fıtığı oldum ve fıtık için gittiğim doktor son kullandığım ilaçları sordu femaranın yapabileceği hiç aklıma gelmemişti en son önemsemeyip femaranın adını verdiğimde bu ilacın yapabileceğini söyledi doktorum ağır bir ilaç yani bilerek bilinçli dikkatli kullanın. Gerçi bu yolda kullandığımız her ilaç her muayene rahim filmleri vs çok dikenli yollar rabbim yardımcımız olsun anne adayları olarak 🤲🏻💐
elaa busramustafa yan etkisi kötüymüş zaten gebelikte oluşacak bel ağrısı önceden kötü hal gelmiş 🤦♀️ çok geçmiş olsun. Kendi kendime ilaç kullanmam zaten doktor gözetiminde devam ediyorum ama her şey yolundayken olusmayan gebelik femara ile olur mu klomenden farkı ne bilemedim 🤦♀️
elaa Dilonnnn klomende o etkileri hiç görmedim inşallah bu ilaçta da yan etkileri görmem. Peki istediği boyuta gelmemişse sonraki günler iğneyi biz mi vuruyoruz.
Dilonnnn elaa evet kendın eczada alıp sağlık kabınınde vuruyosun ama bana kalırsa bı doktorunla yarın konus o iğne kolay kolay bulunmuyo yanı ben bulamadım bı kaç gun oncesınden ara butun eczacıları vurulacagın zaman ztn doktor sana sonrasını anlatıyo işte ilişki saatinı falan ne zmn olacak ne zman olmayacak bınevi ödev verıyo sana işte
elaa Dilonnnn anladım teşekkür ederim 🥰 regli 3. Gününe aldım randevuyu klomen gibi 5. Günde başlıyoruzdur inşallah 🫠 senin durumun nedir femara işe yaradı mı peki
elaa Diannnn çok şükür böbrek değilmiş sorun. Bakalım yarın gideceğim doktora ne diyecek 🫠 hsg sonrası şans yüksek denildiği için de boş geçmek istemiyorum bakalım nasip ne zaman 🥺 senin aşılama nasıl sonuçlandı peki 🥰
Diannnn elaa 17 haftalık oldum canım Allah'ım size de nasip etsin benimde tansiyon yükseliyor sizde bana dua eder misiniz
elaa Diannnn maşallah 😍 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 ederim tabi hamişlerin duası kabul olur derler senin duanla olur belki bu ay güzel haber 🤍