Anonim1 yaqmmur Değer aralığına göre 6. Haftada olabilirsiniz ama son adet tarihinizin ilk gününe göre hesaplama yapın daha doğru
Anonim1 yaqmmur 7 temmuza göre bakarsak 8. Haftaya falan denk geliyor olması lazım ama tabi çoktan kese kalp atışı falan görülür, siz doktor muayenesine gidin kesinleşsin hepsi 🙂
yaqmmur Sumisali pcos vardı bende 2 buçuk senedir hiç gebelik oluşmamıştı klomen tedavisine başlamıştık ilk seferde hamile kaldım teşekkür ederim bu arada
snur yaqmmur ayyyyyy maşallah çok sevindimmmm hayırlı olsunnn🤗🤍Klomen kullandım dün bitti yarın kontrolüm var inşallah bendee sizin gibi sevinirim🤗
Anonim1 Eliss Değer aralığı 6. Haftada görünüyor aslında 6+’larda bence. Siz bi doktora koşun da hepimiz öğrenelim 😂 yaqmmur
Eliss yaqmmur sizin 8 haftadan büyük görünüyor adet tarihinize Göre adetiniz en az 1 ay gecikmiş gibi baya geç ogrenmissiniz
yaqmmur Eliss evet 1 ay olduğunda test yaptım negatif çıkmıştı bu ay 2. Aya geliyor ilaç içtim hasta olayım diye ihtimal vermemiştim negatif çıktı diye 1 hafta olup hastada olmayınca test yaptım o şekilde öğrendim yani
Eliss Anonim1 adetine göre değerlere Dr lar com takılmıyor son adet tarihine göre hesaplıyor bence geç döllenme olmuş da olabilir
Anonim1 Eliss Evet evet bir de kese boyutuna göre bakıp değerlendiriyorlar. Ama adet döngüsü uzun olduğu için farklı bi hesaplama olabilir mi bilmiyorum 🙂