mrvbts Eş paketi kullanıyoruz. Adetime 5 gün var. Ağzımda metalik bir tat geliyor. Goguslerimde ağrıyor. Gebelik olabilir mi sizce 🥺10 aydır deniyoruz olmadı daha hiç gebelik.
ilknur123 mrvbts inşallah hamilesindir benim dişlerim porselen bendede oluyor ben buna bağlıyorum ilk farkettigimde hamilelik demiştim ama çıkmadı tabi hamilelerdede oluyor
elifid mrvbts ben hamileliğimi ögrendiğim ay ayni bu metalik tad vardı ağzımda inşallah sizde de öyledir 🥰
mrvbts Yarın alıp yapayım bı. Erken test yapmak istemiyordum ne zaman yapsam sonuç hep negatifti ama ilk defa böyle bir tat oluştu. Bir umut 🥺
nagikocak_ mrvbts yani net belirti diyemem ama değil de diyemem benim gebeliğin başından beri var çünkü o iğrenç tat 🤷🏻♀️ inşallah senin de gönlüne göre olsun
sdk52 mrvbts benim ilk gebeliğimde sanki ağzımda bozuk para varmış da onu emiyormuşum gibi bir his olmuştu😅 ikinci gebeliğimde de aynı şeyi hissedip test yapmıştım. Umutlandırmak gibi olmasın ama belirti olabilir bence ♥️
mrvbts busra19 yaptım ama birşey çıkmadı. Sabah yapmadım onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum. Yarın sabah bir daha yapacam olursa çıkar heralde 🥺
nagikocak_ Hiloş 6 gün kala yapanlarda silik de olsa çıkıyormuş galiba ben gününde yaptığımda ikisi aynı koyuluktaydı
Hiloş nagikocak_ adetime 10 gün var bugün biraz kahverengi pembe kan geldi yerleşme kanaması olur mu bilemiyorum aklımda soru işareti kaldı
nagikocak_ Hiloş test için çok erken gibi eğer hamilelik olduğunu düşünüyorsan ağır falan kaldırma her ihtimsle karşı dikkat et biraz, günün gelince test yaparsın
Eliss mrvbts kaç gün var adetinize benim adet tarihine kdr çıkmamıştı adet olacagim gün çıkmıştı bende adet öncesi 5 test falan yapmıştım insan hissediyor sanki gebe olduğunu