Adelya97 Eliss Ah hadi inşallah canım benim güzel yüreğine teşekkür ederim 🤲🩷 Amiiinn hepimize amiiinnler gönderiyorum🥰🥰
Adelya97 Birnarkozcu Askim herhangi bir hastalığın veya enfeksiyonun oldu mu? Antibiyotik vs kullandın mı Eğer öyleyse buda Lh yükseltiyor
Adelya97 205463 İnanır mısın günlerdir çok kararsızdım bunun için ama, tekrar erken yapıp üzülmek istemedim🥹 Tesellim rabbim geciktirirse güzelleştirir mantığı sanırım biraz totem yapıp akışına bıraksam en azından kafam rahat edecek çünkü korkuyorum ne kadar düşünürsem o kadar tersi çıkar diye😔 Sizcede öyle değilmi..
Adelya97 Gecegündüzz💟 Tekrar test yaptın mııı bir gelişme var mı?? Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah 🤲🤲
Gecegündüzz💟 Adelya97 yok adet günümü bekliycem sanırım eğer sabır edebilirsem tabii 🤭amin amin İnşallah cümlemize canım 🤲
Adelya97 Gecegündüzz💟 Dün sizle burda konuştuktan sonra rüyamda testler pozitifler görmem şaka mı kıızzz ahahahahga böyle bilinçaltı olamaz ya şok oldum 😂😂😂😂
hasretim58 Gecegündüzz💟 Birnarkozcu belirtileriniz varmi benimde 4.94 çıktı adete 4 gün var dün ağrım vardi bugün yok
Gecegündüzz💟 hasretim58 kasık ağrım ,bulantım ,ve böyle sanki karnım sancılanıyor ama bunlar regl belirtisi de olabilir 😫İnşallah değildir
Adelya97 ilknur123 Ah hahahahahha durumu o kadar lehime çevirmeye başladım ki eşimle artık dalga geçer olduk, bi tur daha zaman kazandık illa ki olacak diyoruz sizde booşşverrin😂
rbiaaaa Busra1213- ay bu bendede var adet günüm yarın ama cuma yada pazartesi ye kadar beklemek istiyorum siz yaptınız mı test
didemyildiz Merhaba, aranızda eş paketi kullanan var mı, adet gecikmesi yapıyor mu? 5 hafta önce eşimle eş paketi kullanmaya başladık, adetim 3 gün gecikti. Yok yere heveslenmek istemiyorum, takviyelerin böyle bir yan etkisi olabiliyor mu acaba?
Anonim1 didemyildiz Merhaba, ben eş paketi kullanmadım ama dün akşam canlı yayında Mehmet Hoca eş paketi kullanan kişilerde adetin erken gelmesi ya da gecikmesi güzel bir şey demişti. Biraz düzenin değişmesi iyi gelir demişti.
Merviş78 didemyildiz bende kullanıyorum geçen ay 3 gün gecikti ilk kullandığım ay da 2 gün erken olmuştum
ilknur123 Adelya97 benim eşimde diyor ki senin dengen bozuldu eskisi gibi devam et sen sağlıklı beslenmek herseye dikkat etmek bunlar sana yaramadı diyor