Selinnn Kızlar geç döllenme hakkında bilginiz var mı ?kan testi verdim bugün 9regl gecikti fakat kan testi 20dk çıktı sadece negatif yazıyordu açıkçası anlamadım 20dk içinde sonuç çıkar mı
Anonim1 Selinnn 20-25 dk içinde çıkabiliyor sonuç da sonuç sayfası bi garip. Laboratuvar tetkik sayfası yok mu diye arayıp sorsanız içiniz rahatlar belki.
Diannnn Selinnn Mamaktaki Ilgın mı eğer bu taraflarda oturuyorsan sağlık ocağı daha iyi sabah kan verdikten sonra öğleden sonra 2 3 gibi çıkıyor inşallah vardır
flzfhm Selinnn Mamak tarafında oturuyorsanız bizim burda Mamak devlet hastanesi var acilde verirseniz 1 saat en geç 2 saate sonucu e nabizdan öğrenirsiniz ben de bugün vericem acilden bakalım😊 hiç dünya para verip özele gitmeyin
Selinnn flzfhm Merhaba Mamak tarafında yeni sayılırım bilmiyorum pek evlendikten sonra geldim buraya dikmendeyim iş çıkışı gidelim dedi eşim gittik hiç böyle bi sonuç görmedim 😂inşallah sonucunuz pozitif gelir🙏🏼
flzfhm Selinnn aynen ben de evlenince geldim buraya 1 sene oldu hala bilemiyorum buralari🙂) bende kolej de oturuyordum.ama Mamak devlet bizim evin karşısında hemen ordan hakimim🙂 Üreğil Mahallesi'nde giderseniz