Gizoogi cansuvci iki kere baktır artış ikiye katlıyor ve güzelse üçüncü kez bakmaya gerek yok zaten kontrole gidersin sonrasında. Bende çok korktum başta senaryo yazıyordum kendi kendime 37 ile öğrendim aceba dış gebelik mi vs. Diye şimdi herşey güzel çok şükür
guldeniz Gizoogi bende pazar günü 17.60 ile öğrendim dün kan verdim bugün sonuç 44.14 çıktı iyi mi acaba korkuyorum bende
guldeniz Birumut. o kadar korktum ki sağlık ocağının hekim moralimi bozdu adama dedim ki beklediğim biseydi erken gebelik ile öğrendim gittim kan verdim 17.60 idi şimdi de bu çıktı hamileyim öyle ise diyorumda duymuş sağlıksız bu yükseliş diyor dedim daha iki gün geçti sen nasıl öğrendin diyor daha canım çok sıkıldı
Merve1 guldeniz bazı doktorlar hayattan bezmiş olduğu için olumsuz enerjilerini karşıya da geçiriyorlar, bence bir kadın doğum doktoruna gidin, o daha iyi analiz eder.
Birumut. guldeniz hayır canım iyi artmış yani ne beklemiş o da aman sen 2 günde bir vermeye devam et canım
guldeniz Gizoogi amin çok saolun insaAllah şuan o kadar moralimi bozduki aile hekimi anlatamam sizlere yazdım hemen
Gizoogi guldeniz hiç takılma benim 37 idi sonra 72 oldu iki katı değildi sağlıklı olması için %60 olması yetiyormus üzülme yani
Guli Benim de 2 gün önce 113,7 bugün 170,1 çıktı. Az artmış değil mi ? doktor cuma da bakalım dedi. Normal mi sizce ?
Cemredny Guli biraz düşük gibi ama belki bir daha verdiğinizde daha çok yükselir benim de 2 gün önce 251 di bugün tekrar verdim 610 çıktı
Eliss Guli inşallah sağlıkla ilerler cnm biraz düşük çıkmış ama güzel haberler alırsınız inşallah bidahakine