goncam_0434 Gizoogi merhabalr kalp sesini duydunuz mu benim bu hafta 8.haftam kalp sesi duyulmadi doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi çok stresliyim
Hamiskizzz goncam_0434 ben 7+0 da duydum kalp atışı bebeği gördünüz mü 8. Hafta da aslında duyulması gerek
mamy goncam_0434 her bebegin gelisimi farklıdır. Belki geriden geliyor. Birde cihazdan cihaza degisrbilir isterseniz baska hastanayede gidebilirsin
Gizoogi goncam_0434 merhaba 6. Haftada kalp sesi var ama şimdi dinlemicez dediler 9. Haftada kontrole gidince duydum
cansuvci Hamiskizzz ya merhaba ben 2 defa kan verdim güzel yükselmiş yeterli mi daha tahlil yapıyım mı sizce
goncam_0434 Hamiskizzz bebeği görmedim ki bakmadım yanı modum düşünce şuan 8+2deyim doktor geç dollenme olmuştur diye 1 hafta daha bekleyelim dedi
nesli123 Bnde 8 haftaligim şuana kadar hiç bulantı kusma olmadi inşallah olmaz da yani olmaması sıkıntı değildir diye düşünüyorum
goncam_0434 Gizoogi benim 6 haftada da hiç kalp sesi falan demedi 8. Hafta da gel kalp sesini dinleyelim dedi dün gittim kalp sesi yok 1 hafta daha bekleyelim olmadi almamız lazım dedi 2😪
Gizoogi goncam_0434 iyi düşün iyi olsun rabbim can verir güç verir inşallah haftaya duyacaksın öyle düşünelim 🥲
goncam_0434 Gizoogi teşekkür ederim ınslalah dua edin benim için Allahın izniyle inslaalh güzel haberlerle yazarım buraya
Hamiskizzz cansuvci doktor gerek duymazss vermene gerek yok ama ben kendim içimin rahat etmesi için iki günde bı 5 kere vermiştim
ilay-19 Byn alakası yok benimde bulantım hiç olmadı 20.haftadayım. Gelişimi gayet normal herkeste bulantı olacak diye bir durum yok. Hatta aynı kişinin gebelikleri bile farklı olabilir birinde olur birinde olmaz.