Sinem61 Gecegündüzz💟 PCO var, 4.5 yıldır istiyoruz, 2,5 aydır PCOPLUS kullanıyorum geçen hafta eş paketine başlamıştım, yürüyüş yapıyorum.. işde öyle 🙂 En son 11 ağustos da adet olmuştum canım
Gecegündüzz💟 annemelek Yok canım ben habire yiyorum 🫠😂yürüyüş olarak sadece evimizin yanında bir park var oraya doğru bazen gidiyoruz kızımla birlikte geri de geliyoruz 😃düne kadar cips yiyordum bugün hamile olduğumu öğrendim daha dikkat edicem İnşallah yediklerime vs tabii edebilirsem 🫣🫠
annemelek Gecegündüzz💟 yaaa bende tam edemiyorum ekmek pılav falan asa yemıyorum da arada abur cümbür kaçamağı oluyor yürüyüşte yapamıyorum kendımı suçladım benımde bır kızım var ıkıncıyı ıstıyoruz pcos var kılı durumunuz nasıldı acaba zayıf mısınız
Gecegündüzz💟 annemelek yani yanlış anlaşılmasın ben öyle cok fazla dikkat etmedim ama önermiyorum yani siz dikkatlı beslenin 😂💕ben çok zayıf değilim hatta baya kilo aldım geçen seneden bu yana bence eğer bir sorun yoksa gün aşırı ilişki deneyin biz 10 kalası kadar öyle yaptık Allahın izniyle oldu sizde Rabbim nasip etsin İnşallah
annemelek Gecegündüzz💟 kaç kılosunuz boyumuz kaç bende etmeye çalışıyorum ama bu kızım daha var zor yanı zorluyor beni yürüyüş yapamıyorum çok kaçamaklarımda oluyor eskiden bende aşırı yerdım sındı bıraz kılı verdim ama çok zor oldu vermek bana
annemelek Gecegündüzz💟 gün aşırı yaptık bizde hep ağustos sekızde olmuştum en son Bı sekız daha geldi pcos var duzensız adetlerım ılıskı devam etse mı yumurtlama gecmıstır galiba bılmıyorum ne yapsam
Gecegündüzz💟 annemelek canım kafana yumurtlamayı falan cok takma bir gün ilişki bir gün boş olarak devam edin bak gör nasıl hamiş oluyonn 🫠🫠Allahın izniyle
annemelek Gecegündüzz💟 pcos var bende ya ıns olur üç ay ıcınde sen üç ay kullanıp bıraktın bır ay sonra mı oldu benim adetler aşırı duzensız suan daha düzene gırmedı
Gecegündüzz💟 annemelek 🫠biraz kiloluyum ama artık yapcak bşşey yok hamile hamile diyet de yapamam🫣😂doğumdan sonra artıkınnn
Gecegündüzz💟 annemelek neyi ? Ben bir şey kullanmadım canım yurt dışındayım şu an inan bir iki defa gittim doktora burada ama iyi bakmadılar bir defa rahim filmi çektiler sadece sol tarafta yumurtan fazla dedi ve polikistik över dedi bu ay da 1 gün dolu 1 gün boş yaptık şükür oldu
annemelek Gecegündüzz💟 bence gayet ıyısın benım daha çok ılk gebelıkte aldım daha beremedım maalesef 58kıloydum o zaman
Gecegündüzz💟 annemelek kız ben 54le hamile kaldım 58 falan oldum doğuma yakın sonra bilmiyorum geçen seneden bu yana ne olduysa baya aldım bence sizinki de çok değil Rabbim gönlüne göre versin İnşallah
annemelek Gecegündüzz💟 es paketı üç ay kullandın dördüncü ayda bırakınca oldu dımı adamış azoperm filanda aldın mı pcoson
Gecegündüzz💟 annemelek Kız yok ben eş paketi almadım ki 🤯ben hiç bir takviye ve ilaç kullanmadım sadece o gittiğim doktor bir şey vermişti onu kullanmıştım gecen sene
Gecegündüzz💟 annemelek ya benim kızım 3 yaşında (daha olmadı hatta )bu yüzden doğrusu çok fazla ardına düşmedik tamam istedik ama öyle gün aşırı falan yapmadık sonra burda by şekilde hamile kalanları gördüm biz de dedik deneyelim bu ay ve oldu çok şükür