alisa Eloşş evet hem var hem yok gibi kafam çok karışık. Doktorum takviye verdi önümüzdeki ayı işaret etti ama inşallah olur ne diyim. Midem sabahları çok bulanıyor kokulara hassasiyet arttı. Ama iştahım yerinde yani 😀 sizin?
selinnn123 selinnn123 normalde6 gün sonra adet olmam gerekiyordu şimdi kahve rengi leke gördüm bilemiyorum anlamadım gebelik olurmukii
selinnn123 alisa benim anlamadığım normalde ben 28 günde bir oluyor geçen ay 1 hafta geçti adet oldum ama testte yaptım negatif cikti bu ayda 29 unda olmam gerekiyo ama şimdi bı leke oldu bı acabami diye düşünüyorum bide 4 gün önce beta HCG baktırdım negatif di yani gebelik olurmu kişi🥲🥲🥲
alisa snur benim 1 bucuk zaman çok hızlı geçti . Ve her ay aynı hevesle bekliyorum ya o beni deli edecek. Pes etmiyorum 😀😀😀
snur alisa Evetttt aynıyız. İnşallah bebeklerimiz bizi çok bekletmez hayırlısıyla gelirler artık 😍Evlenmeden önce sanardım ki isteyince hemen oluyor, o iş öyle değilmişş anlıyoruz işte. Nasip vaktini bekliyor🤍
alisa snur kesinlikle ben de sanki ilk sydan olucak sandım. Ben öyle olmuşum mesela 😃😃😃 bizim ki şans
snur alisa Yaaa 🤣bende tedaviyle olmuşum. Annemden geçti sanırım bu da🤣Sonu hayrolsun diyelim. Nazlı bebeklerimiz gelsin artık🤍
alisa snur Amin inşallah 😃😃 biraz olsun modum yükseldi çok sağ ol. İnşallah tez zamanda güzel haberler alırız.