elidaarslan Kızlar gebelik düşünüyoruz ve sağ kasıkta aşırı derece ağrı var bu yumurtlama günü olduğunu mu gösteriyor yardımcı olur musunuz
elidaarslan Eliss yani yumurtlama günü olması şart değil mi onun harici 1 gün arayla ilişki olsa tutma şansı yüksektir değil mi
Eliss elidaarslan değil 3 gün öncesi de 1 gün sonrası da olsa tutma ihtimali çok yüksektir eşin sperminde problem yoksa
Anonim99 elidaarslan bende merak ediyorum bunu çünkü çatlamadan sonra salıyorum artık yoruyor bu psikoloji insanı
annemelek Bende merak ediyorum yumurtlama günü yanı 14.gune gelmezse dıyelım ilişki bır sonrakı Hun ılıskı olsa nasıl uyguluyorsunuz sız Bıde Polat’a 21.gun onemlıymıs gece 1de adet oldum 8de ayın 8den mı 9dan mı hesaplayacağım
elidaarslan annemelek 8 annemelek 8 de hesaplamak gerek canım riske atmak istemiyorsanda iki gün üst üste ilişki olmasına önem ver bence
Cerentrk annemelek bence çok takılmayın ben 2 gebeligimi de adetten hemen sonra hamile kaldım adetiniz biter bitmez 3 gün arayla ilişki olunca oluyor çok düşünmeyin kendinizi rahatlatın ne kadar takarsak o kadar olmuyor ben kendimde de bunu fark ettim
RabişÇ Cerentrk bencede adetten sonraki gunler cok onemli mfk yumurtlama oncesi gebe kalınır dedi hatta yumurtlama gunu en dusuk ihtimal olan gun dedi bende ona ozen gosteriyorum
Anonim1 RabişÇ Evet benim adetten sonra yalnızca 3 kez ilişki oldu, yumurtlama günü de dahil. Testim pozitif çıktı. Gerçekten de belli olmuyormuş, ki ilişki günleri arasında da 3 gün vardı.
elidaarslan Anonim1 bir çocuğum var zaten ikinciyi istiyoruz ama 3 aydır deniyoruz olmuyor artık sabrı taşıyor insanın neden üstüne düştükçe tutmuyor hâlâ anlamıyorum
Eliss Anonim1 önemli olan yumurta ile buluşması zaten bir kadının 1 ayda gebe kalma süresi en fazla 5 gün
Eliss elidaarslan 3 ay çok kısa süre bence biraz sabır zamanı vardır yıllarca çocuk sahibi olmayan aileler var . En kısa zamanda rabbim tüm isteyenlere versin
Anonim1 Eliss Doğru, o şans 5 güncükten ibaret 🫠 ama işte spermlerin yaşam süresinden ötürü yumurtlama öncesine de denk gelse şansı tutanlar oluyor. Biraz da gerçekten kısmet işi 🙂