anonimmmm Kızlar maksat zaman geçirmek hadi toplanalım… ovülasyon testim koyu çift çizgiyi gördüğünde o günü değerlendirmiştim yani yumurtlama günüm 8 Ağustos. Şuanda kendimi hasta gibi hissediyorum sabah halsizdim(çok yoğun çalışıyorum bundan olabilir) ve ağzımda kuruluk tat değişikliği vs oluyor. Sizlerin en erken belirtisi neydi yorumlarda toplanalım
Brcbrc anonimmmm bende bu ay ovülasyon testlerini kullandım. Yumurtlama gününden beri ara ara olan kasık ağrım var . Normalde böyle olmazdı hani olsa daha önce tamam dcem ama 🤦🏻♀️bıçak saplanır gibi olup geçiyo ağrı gibi de değil değişik🙂
elif35 Brcbrc aynı durum bende de var ara ara sağ kaşığıma ağrı saplanıyor ve ilişki esnasında da sağ tarafta bi ağrı hissediyorum ki sol yumurtalığım yok yani gebelik varsa sağda hissetmem gerekiyor diye düşünüyorum önceden bu ağrılarım yoktu. Dün reglime 6 gün varken erken gebelik testi yaptım ama negatif. Bugün daha fazla hissettiğim ağrılarım oldu yarın bi daha test yapmayı düşünüyorum onda da çıkmazsa regl günü kan veririm dedim ama gebelik değilse neden böyle ağrı yaşıyorum bilemedim
elif35 Brcbrc yumurtlama zamanımda oluyordu ama sonrasında hiç böyle olmamıştı hatta gebelik yoksa kist falan mı var acaba diye bi şüphelendim yani dün testte çıkmayınca ama belki ben testi fazla erken yapmışımdır
meyra Gulce58 canım bende sessizce okuyorum takip ediyorum 🙂 bunun üzerine sorum olacak, göğüs ucu hassasiyeti nezaman başladı? Dokundunmu ağrıyor yada üstünde uyudunmu, yumurtlamadamı başladı kaçıncı gününde başladı? Hamile belirtisi olabilir mi? 😬
Busra123 meyra Gulce58 adet tarihinizden önce kasıklarda sancı hissettiniz mi, herkes akıntı olduğunu söylüyor sizde de oldu mu
Gulce58 Benim ilk belirtim oydu ve adete 1 hafta kala başladı. Hafif bir göğüs ucu belirginlesmesi ve dokununca aşırı sizlama. Adete doğru biraz daha artmıştı
Gulce58 Busra123 O batma dedikleri sancı ani hareketlerde igne batması şeklinde oluyordu ama çok sık değil ondan hamile olduğunuzu anlayamazsınız