🫶Bahar🫶 Aslii_9 o belirtiler bende 1 haftadır var canım ..bu arada sen muşlumusun ..ordami yaşıyorsun ?
Birumut. Aslii_9 14 16 diye biliyorum bende ama burda döngü de önemli değil mi benim mesela 32 34 değişiyor döngüm
Aslii_9 Bu gün iğnenin 13 ilskinin 12 . Günü test akşam mi yapım sabh mi sizce hala iğnenin etkisi var mıdır
Birumut. Aslii_9 iğne uçmuş gitmiştir 🤣 sabah yap daha doğru sonuç alırsın ama tutarım ben tuvaletimi diyosan tut yap 2 3 saat sonra
Aslii_9 Birumut. he o yüzden mi sabh daha iyi sonuç veriyor uzun süre tutup yapmdign için mi kız ben bı gunde tutarım yetrki bişey ciksin
🫶Bahar🫶 Aslii_9 yaaa aslı sesli güldurdun beni 😂sende var bebek bu heyacanin boşa değil bence 💕🙏🏻ezan okunuyor rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🌺
🫶Bahar🫶 Birumut. yok canım daha olmadım bugün en geç yarın olmam lazım gecikme için ...iğne olanlar erken oluyormuş eski tarihi baz alma diyorlar ama bilemedim ki ..ben menopoza giriyorum galiba kizlar
🫶Bahar🫶 Aslii_9 yaa keske canim 😊eşimde ikiz görüyor hep rüyasında ..ikizlerimiz olcak diyor 😊🙈 valla ne güzel olur ikiz olsa