🫶Bahar🫶 bnnryksl1 günaydın bişey sorucam iğneden ne zaman sonra test yapmistiniz siz ??iğne etkisi geçsin diye 14yada 16 gün diyorlar
🫶Bahar🫶 handeee ilk idrarlami yaptın canim ...2 gun sonra testi tekrarla istersen igne etkisi olmasın .14 den önce yalancı poZitif olabiliyormus
🫶Bahar🫶 handeee tekrarla bakalım sonucu paylaş bizimlede sizi gordukce benimde yapasin geliyor 😊ama tutcam kendimi 15 kadar
🫶Bahar🫶 bnnryksl1 tammdir teşekkür ederim bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum..yalancı pozitif gormemk için...
Gamzeahmet Aslii_9 ben unuttum bile taşınma olayı var istanbula geldik kayınpeder vefat etti, belirti varmı yokmu yemin ederim anlamıom
🫶Bahar🫶 Birumut. evett geçmiyor zaman durdu sanki 🙂test yapayım diyorum sonra hyr bekle gününü diyorum
🫶Bahar🫶 Aslii_9 bende hafiften regli sancısı var ve göğüslerim hassas ve ilk defa bol sivilce o kadar ...farklı bir belirti yok sende varmı
Zey34 bnnryksl1 aynen benim de tam öyle oldu bende o iğneyi oldum benim ki kiste dönüşmüş iki aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum dün bitti bakalım inşallah gitmiştir âdet olursam gidicem nasıp