Büsbüs2 Gzde-48300 ya o kadar zor oldu ki canım artık çatlatma iğnesi yapacam bu ay düşünüyorum gebelik oluşsa bile direk eşime söyleyemem beklerim önce kimyasal mı değil mi öyle ki üzülmesin . Yani hamile kaldıktan sonrası da var o yüzden hep sağlıklı hamilelik diliyorum
Gzde-48300 Büsbüs2 amin canım ya gerçekten çok zor süreç eşimde varikasol vardı ameliyat oldu 3.5 ay geçti üzerinde her defasında deniyoruz doktorun biri biraz pcosun dedi diğer doktor hiç bi şekilde değilsin dedi yani çok çok zor değerlerim normal
lilaa3535 Aysegul33 kız içiyorum da hastayım ya içeyim mi bilemedim 😂 ya herşeyş daha berbat edersem diye korkuyorum 😂
Büsbüs2 Gzde-48300 en kısa zamanda gönlünce Allah nasip etsin canım . Pcos lu olupta hamile kalan çok olabiliyor .
Iron hand Bozukplak 😂😂😂Vallahi işi deliliğe vurduk artık haa geldi haa gelecek olduk oluyoruz diye 😂🙈her önümüzdeki ay bi daha ki aya oluruz diye gözlüyoruz bakalım yumurtanın kulpunu ne zaman bulucaz 😂😎🤷🏻♀️bu arada başlık çok iyi👍👍👍
Çokozlmannecim Kızlar hayıtı nasıl yapıyorsunuz bende civan perçemi de var beraber demliyorum doğru mu acaba
Aysegul33 Çokozlmannecim bence ayrı ayrı yap canım ben 1 dolu Tatlı kaşığı hayıt 1 su bardağı kaynatıyıırum 3 4 dk sonra ılıkken içiyorum