Maviii [bilinmeyen] aktardan mı aldınız nasıldı bende hiç duymadım hayıt otunu duydum ama denemedim hiç birini
one_rose Maviii Merhaba Mfk detox sirkesindede var çakşır otu her yerden her şey alınıp kullanılmaz.Tabiki siz bilirsiniz şuan en güvenilir mfk ✨
gul_73_42 Merhaba ben nerdeyse 8 yildir iciyorum ilk gebeligimde dusuk oldu simdi ikinciye gebeyim ilk 4 ay gunde 5 i gecmezdi biraz zorlandim ama tuttm simdi 6 aya giriyorum cok icmiyorum ama 5 i de gecti kontrollerde de bir sikinti olmadi cok sukur birakmayi denedim ama bana daha cok stres yaptirdi kendimi de bebegimide zorlamadan azar azar devam ediyorm keske bende birakabilsem
denizkrsl gul_73_42 hala içiyor musunuz detaylı ultrasonunuz filan iyi çıktı mı 🙁 bende bırakamadığim için soruyorum
tugceyl one_rose bende maalesef öğrenmeden önce 1 pakete yakın içiyordum ama şimdi azalttım 5 gündür kırıp falan içiyorum 4-5 tane içiyorum ama DR MFK hocamızın bir ürününü sipariş verdim bırakamıyorsanız ilacı içecekseniz dedi bende ilacı sipariş verdim
iremtaskin Bol bol yiyerek bıraktım hamile olduğumu ilk öğrendiğim andan itibaren içmemiştim her aklıma geldiğinde meyve sebze yoğurt tarzı sağlıklı besinler tükettim bir süre sonra yeme alışkanlığım değişti sigarayı hiç aramadım eşim içtiğinde kokusu rahatsız etmeye başladı kısa bir süre sonra hiç istememeye başladım 😊 ağızı çok boş bırakmamak gerekiyo bence oyalamak lazım bir süre 😊
translator Sigara içen bir gebenin buralara gelip ay şu değerim yüksek bu değerim düşük ne ilaç lazım, ya da bebeğim down sendromlu oldu vay risk yüksek çıktı demeye hiç hakkı yok. En başta sigara gibi toksik bir maddeyi bırakmaz sonra da başka dertlerine derman arar. Bu ne perhiz bu ne tutum arkadaşlar? Gebeliğinizi öğrendiğiniz anda sigarayı bırakın. Bırakmıyorsanız da mağaranızdan çıkıp buralarda sorun paylaşıp milletin de moralini bozmayın.
tugceyl translator kimse size insanlara bu üslupla konuşma hakkı vermedi, bu maalesef ki kötü bir alışkanlık ve kurtulmaya çalışıyoruz. Niyetiniz iyi olsaydı destek olurdunuz köstek değil. Kötü niyetinizle siz mağaranıza dönün bence de.
Eaydın merhaba bizim sürpriz oldu, sigara kullandığım zaman öğrendim , öğrendiğim gün bıraktım ,şimdide midem bulanıyor mümkün değil kokusunda duramıyorum 4 haftayı geçti 🙂
translator [bilinmeyen] Umarım bir an önce bırakırsınız yoksa sizi hastalıklarla ilgili tüm başlıklarda göreceğiz. Demek istediğim bu işte, hem toksik madde alıp hem de “sağlık” forumlarında moral bozan insanlar var. Sigara içip zeki çocuk doğuran var mı diye araştırdığınıza göre bazı şüpheleriniz oluşmuş bile muallime hanım. Sizin çocuğunuz “zeki” olmadığında açtığınız başlığa yine biz üzüleceğiz.
Hale one_rose Ben gebeliğimi ilk öğrendiğimde günde 1 buçuk 2 pakete yakın içiyordum azaltarak bırakayım dedim 1 hafta boyunca denedim ama olmuyor kesinlikle irade meselesi direk bırakıp unutmaya çalışmak lazım çok zor oluyor benim 5. Günüm hiç içmedim eşim içiyor o da balkonda içmeye başladı evde biri içiyorsa da zor bırakmak o yüzden balkona geçiş yaptı. Yani tek yöntem iradeli olup direk bırakmak mecburen 🙏🏻
busra_55 one_rose vallaa öğrendiğim gün heycandan içtim sonra nikotinini azalttım dedim bu böyle olmayacak ben bunu kolay kazanmadım çocğumdan önemli değil dedim paketim bitti bidada almadım akşamları eşim gelince bir iki dal içiyorum okadar canım çok istiyor ama yapacam bişey yok evladım daha önemli
Nilgün 46 Bırakamadım bnde hamile ikende içiyordum ama azaltmıştım şuan 5 yaşına girecek oğlum tüp bebekle olmuştu şuanda eş paket kullanıyorum
Merve123 merhaba arkadaşlar benim bazı test sonuçlarım var lütfen yardım edermisnz göndersem toksoplazma için