urbedemm fsh çok yüksek, testlerin hepsi pozitif çıkmış çatlama görünmüyor ne yazık ki yumurtlama sorunu var gibi görünüyor doktora görünmen gerek bence
htc1 urbedemm bende genelde ovulasyok testi yapıyorum adetten sonra başlıyorum bir kacgun önce silik oluyor sonra iki gün hep iki çizgi baya koyu oluyor 2gunden sonra 2 3gun daha hep silik geçiyor ozaman yumurtlama olmuş oluyormu
yesu2017 htc1 evet koyu olduğu gün yumurtlama olmuş demektir. Sonrasında silikleştiğinde çatlama demektir ki genelde hem koyu çıkan yumuartlama günü ve sonraki çatlama gününü değerlendrin diyorlar bu şekilde gebelik elde eden çok kişi var ama stres yapabiliyor kişide
htc1 yesu2017 2gun köyü olunca iki gün sürme ihtimali varmı yumurtlamanın ayrica yumurtlayipta catlamama ihtimali gibi birşey söz konusumu bazen yumurtluyor ama catlamiyor gibi sorunları dile getiriyor merak ettim
yldz_00 htc1 bazı kadınlarda 2 gün sürebilir ben 1 yil boyunca ay ovuslayon testi yaptım hep 1 gün sürmüştü ama tek bir kere 28 ve 29 olarak 2 gün sürdü 29 u değerlendiremedik eşim gece çalışıyordu 😁
yldz_00 htc1 eşimin ileri haretliilk %2 olduğunu sonrasında öğrendik yani 1 yıl ovuslayon testini boşuna yaptım 3 ay önce mfk Man paketi bitti bekliyorz en son Mayıs ayında yaptım test bu ay henüz yapmadım.sanim yapmicam
yldz_00 htc1 yapmicam artık Haziran ayı itibariyle biraktim kendime böyle bir söz verdim ama umarım sözümde dururum ,😁