Fnnnn yldz_00 inşallah güzel düşünüyorum aslında ☺️ 3 yıldır düşünüyoruz 2 olumsuz aşılamam var amh 0.5 siz ne zamandır istiyorsunuz sorununuz nedir ☺️
yldz_00 Fnnnn bizde 2 yıldır istiyoruz temmuz ayı gibi tüp bebek tedavisine başlayacağiz diye düşünüyorduk. Eşimde sprem hareketsizlıgi morfoloji sorunu vardı Man paketi kullnadik beklemedeyiz 🤗
Papatya9 Çok açık pembe renk lekelenmesi olan var mı peki bende hala regl olamadım normalfe dün olmam gerekiyordu
Fnnnn Papatya9 benimde dün regl günüm başladı 1damla kahve akıntı geldi gerisi yok şuan beklemedeyim 🙏🏻
arzum_1331 Benim de normalde adetime 7 gun var ama bugün kahverengimsi akintim var kasiklarim da ağrıyor anlamadım hiç bu kadar erken regli olmazdım 😓
Bozukplak yldz_00 aaaaa lütfen gebelik dadece söylediğim ovülasyonu söylemek dahi istemiyorum 🤣 sermayeyi kediye yüklüyorum artık biraz gecikince adetim kedidir kedi diye dalga geçiyorum kendimle ama yine test yapıp yine hüsran 🤣
yldz_00 Bozukplak Bozukplak 😁 artık insan yapip yapıp sonuç alamayınca dalgaya vurmayı da öğreniyor😂 hiç beklediğimiz anda olacak herlade bekledik olmadı çünkü
Bozukplak yldz_00 muhtemelen öyle olacak çünkü etrafımdaki herkes aynısını diyor onlar öyle dedikçe de daha çok bekliyorum 🤣 tam bir kısır döngü