Merhaba hamimlarr Ben daha önce 1 gebelik geçirdim kalbi durdu kürtaj ile sonuçlandı daha sonra boş gebelik ve bu gebeliklerim hep yumurta takibi catlatma ignesiyle gerçekleşti daha sonrasında da tüp bebek tedavisine başladım 44 adet yumurta toplanilmisti doktor bile şaşırdı yaşıma göre sonuc transfere uygun embriyo oluşmadı pcos hakkında tek birsey söylenmedi tarafıma
Hocamızı tavsiye üzerine takip etmeye başladım es paketini kullanmaya başladım paket bitince 1 ay kadar ara verdim daha sonra 2 3 vitamin daha kullandım sadece gebe kalmak için değil es paketinin faydasını o kadar faydasını gördüm ki boyun ver bel ağrıma çok iyi geldi her zaman kullanacagim vitaminler neyse daha sonra pcosanplus kullandım bittikten sonra gebe kaldığımı öğrendim şuan çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin çok yumurtalık olmasi da pcosa sebebmis bunu da hocamızdan öğrendim Allah sizden razı olsun gerçekten başarılı bir doktor inanıp güvenebilirsiniz gönül rahatlığıyla mfk ürünlerini kullanmanızı tavsiye ediyorum