Anonim99 Bugün 4.haftama girdim dünden beri çok fazla şeffaf yumurta beyazı gibi akıntım var normal mi sizce
serenay0990 Anonim99 bende yeni 4 gaftalık oldum akıntı bendede var normal canım sırt ağrında oluyormu ben ayakta uzun dsüre kalınca sırtım ağrıo
Dilannn özgurrr Anonim99 cok normal hatta onun olmasi demek saglikli bir gebeliktir rahmin kendini koruyor buyudugu icin kurulugu engelliyir haftaolarak ilerlediginde dahada sivi süt halini alacak ben gordukce cok mutlu oluyorum demekki iyiyim diyorum
serenay0990 serenay0990 ilk beta ksçtı senin öğrendiğinde ben öğrendiğimde 2 gün önce beta 125.98 idi iyimi
Anonim99 serenay0990 sırt ağrım yok canım gögüslerim ağrıyor ara sıra kasıklarım ağrıyor akıntı var betam adete 2 gün kala 75 cıktı canım 4 gün sonra 488 cıktı seninde 2-2.5 katı olması gerek 2.ölcümünü yapınca anlaşılır canım
serenay0990 Anonim99 yarın vercem işte kuzu 2 günde bir bakılıyor normalde benim sırtıma vuruyor aşko ya normalmi sence kanamam yok çok şükür
Anonim99 serenay0990 normal tabi ki canım rahme yerleşip tutunmaya çalışıyor biraz bu dönemde olabilir ağrılarımız
Anonim99 eml_cskn oo yüzdüm bile dayanamadım sonra sordum ıslak mayo ile kalmasam yeterliymiş enfeksiyon açısından çok şükür bir sorun yok şu an 😊
Eliss Anonim99 korkma cnm hiç bir sakıncası yoktur herşey olacağına varıyor zaten kendini böyle düşüncelere daldırıp sebep arama 🙂
Dilannn özgurrr Anonim99 ben o akinti daha fazla olsun diye denize girdim resmen idara gelir gibi geldi cunku deniz ordaki enfeksiyonida temizliyor guzel birsey bu
Anonim99 Eliss doğru diyorsun valla canım biz çok takınca malum başından beri 😅 Allah ömür yazdıysa hayırlısıyla gelecek inşallah 😊
Anonim99 Dilannn özgurrr çok teşekkür ederim içim baya rahatladı o zaman oh diyelim gelsin yeter ki 😊 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻