cacis2425 Selam kızlar prolaktinim 29 çıktı ve hala adet olamıyorum reglim gecikti doktor da endokrinolojiye yönlendirdi ilaç vermedi değer düşmeden regl olamaz mıyım bu değerle regl olan var mı aranızda
Gulbahar cacis2425 benimde prolaktin im 47 ama ben 22 veya 27 günde bı sürekli regl görüyorum gecikme olmuyor başka sorun mu var acaba
Umayy cacis2425 prolaktinim 51 çıktığında bile adet görüyordum, öylesine rutin bir kontrol esnasında yüksek olduğunu öğrenmiştim. Doktorum ilaç vermedi takip ettik 4 ay sonra 19 a düştü kendiliğinden. Şuan kaç hiç bilmiyorum.
Ebrarrrrrr cacis2425 bende pcos var amh 6.34 prolaktin 33.89 doktor ilaç verdi sonrasında kontrole gideceğim
Gulbahar Ebrarrrrrr bende hamile kalamıyorum ama oğlumun kardeşi olsun istiyoruz ama olmuyo bir düşüğüm oldu 2019 da bidaha olmuyo malesef
Gulbahar Ebrarrrrrr evet oldum ultroson görüntüsü rahmin yumurtaların çok iyi dedi hormon testlerinde bu şekilde lh 4.59 Fsh 4.04 Estradiol 52.9 TSH 4.05 Amh 4 Prolaktin 47.46 T4 0.79 Sadece Amh sonucunu gösteremedim prolaktine ilaç verdi diğerlerine sorun yok dedi yaşım 24 kilom da 50
Ebrarrrrrr Gulbahar Rabbim evlat isteyipte bekleyenlere tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım 🤲
cacis2425 Umayy benimde 29 doktora gittim perşembe günü rahim duvarın kalın olursun birkaç güne dedi ancak hala olmadım
Ebrarrrrrr cacis2425 evet içinde sadece 2 tane var pazartesiyle perşembe günleri alacaksın dedi inşallah değerim düşmüştür