Nrcn Sslny Ben kullandım devamlı doktor çağırdı beni yumurtayı kontrol ediyordu en son gittiğimde çatlamış dedi 14. Gün test yap dedi yaptım pozitif
mcn Sslny -Vina- neye gore klomen verdi doktor amh ve fsh kactı sizin acaba pkos gorunumu varmiydi uldrosinda
-Vina- mcn pcos demedi amh 4,43ydü fsh 5,17ydi. 1,5 senedir evliyiz sonuçlarda problem olmayınca aşılama yapalım dedi spermden dolayı biraz düşüklük varmış ama tutmadı ilk seferde ikinciyi deniyoruz nasip hayırlısı bakalım 😌
mcn -Vina- benimde amh 6.66 fsh 7 lerdeydi banada pkosndenmedi bizdede sperm hiz proglemi var kullandiginiz bi takviye varmı bunun icin ben nette proxeed plus diye bibtakviye buldum esime kullanmayı dusunuyoruZ
-Vina- mcn ben L-arjinin, Q10 ve panax ginsengi olan bir vitamin aldım eşime venaturadan birde keçiboynuzu özünü kendisini yiyor suyunu kaynatıp içmesine de başlayacak 🙏 sizede ve başkalarına da yarar umarım hayırlısı
-Vina- -Vina- bazı vitaminler içeriği aynı ama farklı vitaminleride koyup fiyatta baya farkettiriyor bende hangisi beye iyi gelir diye baktığımda bu dediklerimin yararlarını okudum bu şekilde kullanıp ve ekstra yiyeceklerimize dikkat ediyoruz bu kadar