isimsiz kişi Regl tarihi yaklaşırken illa bir belirti olur mu ? Kasık ağrısı karın ağrısı göğüs hassasiyeti vs. Geçen ay ben de psikolojik olarak tüm gebelik belirtilerini göstermiştim ama sonrasinda regl oldum.Bu yüzden merak ediyorum aslında
one_rose isimsiz kişi Hiç belirti olmadan gebe olduğunu sonradan öğrenen bayanlar var.Psikolojik olarak gebelik isteyenlerde belirtiler oluyor aynı şekilde zaman zaman ben de yaşıyorum.Kesin diyorum ama regli oluyorum🙁(
GeCe14 isimsiz kişi İlla olacak diye birşey yok ama biz istediğimiz için bütün belirtileri arıyoruz maalesef ama hamile oldugunu4. Ayında öğrenen tanıdığım var ajjajanja yada hamile olup 7 ay regl olan her kadın kendine özel 🤗
isimsiz kişi one_rose aynı bende öyle stres yapmayı bıraktığımız an olacak ama elimizde değil maalesef ki. Siz ne zamandır deniyorsunuz
one_rose isimsiz kişi Merhaba benim 23 yaşında bir oğlum var.6 ay olacak deniyoruz.Allah nasip ederse istiyoruz.
isimsiz kişi GeCe14 yorumunuz için teşekkür ederim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın tabii anne olmayı hak edecek insanların amin
GeCe14 isimsiz kişi amin canım bizde 3 yıldır uğraşıyoruz ne demek olduğunu iyi bilirim heleki sebebsiz olmaması daha zor