Anonim99 Merhabalar bugün adet bitimi 1.günüm ovulasyon testi denedim bu şekilde çıktı sizce doğru mu gösteriyor yumurtlama var mı 1.günden olur mu
HilalllG. Anonim99 Anonim99 Mehmet hocam bu testleri hiç yapmayın demişti doğruluğu yok demişti . Bence bunun yerine mfk takvimi deneyin gerçekten bir problem olmadığı taktirde çok işe yarıyor ☺️
Ebrukck Anonim99 belirtileriniz varmi? Kasik agrisi seffaf akinti? Bnim adet bitiminden hemen sonra yasadim bunlar hemen degerlendirdik o haftayi. Dun ovu gunum du uygulamaya gore ama ne kasik agrisi nede akintim oldu. Sari akintim oldu ara ara
cero Anonim99 ben de bu marka testle başka bir markanın testini aynı anda kullandım ikisinde farklı zamanlarda yumurtlama çıktı o neden güvenilir bulmuyorum
esranurr Anonim99 daha çatlama olmamış ama günü değerlendirin benimde böyleydi aldığım yere sordum daha olmamıs dedi
HilalllG. Anonim99 diyelim ki ayın 1 inde adet oldunuz 6 sında bitti . Temizlendiniz. 7. Gün ilişki 10. Gün ilişki 12. Gün ilişki 15. Gün ilişki 17. Gün ilişki. Bu şekilde okumuştum ben . Adet bitiyor diğer gün ilişki sonra da 3 2 3 2
Anonim99 HilalllG. anladım teşekkür ederim bu döngüde yumurtlama bitiş olarak görünüyor ama işe yarıyor mu gerçekten
ayse92 HilalllG. ve bu sekıldede gercekten ovulasyon gunu yakalamıs oluyorz ıster ıstemez bı sorun yoktu ve bzde ıse yaramıstı☺ mfk hoca tavsıye etmıor zatrn o testlerı
Anonim99 Ebrukck dün bitti bugün hemen göstermez diye düşünüyorum herhangi bir belirtim de yok test yanlış büyük ihtimalle
HilalllG. Anonim99 toplamda 5 kez ilişki olmuş oluyor sanırım sadece 1 tanesi yada 2 si denk gelmiyor onun içinde şey demişti . Sperm içerde 2 gün yaşadığı için zaten yumurtlama anına denk geliyor demişti gerçekten de öyle
Anonim99 HilalllG. anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bugünden itibaren dediğinizi deneyelim bir de😊
Nazzzzz Merhaba adetimin 11.gününde başladım teste böyle çıkıyor ve bugun 3.testi yaptm yine aynı bu ovulasyon testinden hiçbişi anlamadım ben☺️yumurtlama gününde iki çizgide tam kırmızımı oluyor yoksa hep bölemi oluyor yardımcı olabilir misiniz?
Anonim99 Nazzzzz zaten bu şekilde çıkıyor ama yumurtlama gününde t cizgisi c cizgisinden daha koyu cıkması lazım yani burda yumurtlama dönemi görünmüyor
Nazzzzz Anonim99 anladım teşekkür ederim yumurtlama dönemi yani ikisininde koyu çizgi olması genelde kaçıncı güne denk geliyor acaba
Anonim99 Nazzzzz adetiniz düzenli ise genellikle 13. Ve 14. Güne denk geliyor koyu cizgiden sonra devam edin testi yapmaya silikleşmeye başladığı gün çatlamış oluyor o günü de değerlendirin sonra bekleyin😊
Birumut. Bir gebenin günlüğündeki ovulasyon kaset testi öneririm takip etmek istiyorsanız, yanlış gösteriyor bu gönderdiğiniz testlerin bazıları
Anonim99 Birumut. zaten firmaya yazdım saçma sapan cevap vermişler direk adetten sonra yaptığınız için olmuştur diye hem yapın hem yapmayın ne alaka anlamadım yani gerçekten bunlar insanı strese sokuyor hic gerek yok
Anonim99 cero en güzeli o haftayı 3 günde 2 günde bir değerlendirmek sanırım bunlarla insan daha fazla stres oluyor