AleynaUlutas Alt tarafımda sızı var bi önceki gebeliğimde düşük olmuştu ama şu an 7. Haftam bir şey olur mu normal mi kanamam falan yok ilkinde kanamam vardı. korktum bir an kötüyü de çağırmak istemiyorum ama hep içimde bir acaba oluyor
tubishlina AleynaUlutas 9+4 um hala inanilmaz kasik ve bel agrim oluyor. Doktorum bu durumun normal oldugunu soyluyor bebek buyydukce kaslar geriliyormus.
Sudem AleynaUlutas daha önce düşük yaptıysanız doktorunuzun ilaç veya iğne vermesi gerekirdi önlem amaçlı
elifid AleynaUlutas doktorunuz size önlem amaçlı progesteron verdi mi acaba? Düşük hikayesi olanlara önlem amaçlı verilmeso gerekiyor diye biliyorum ben
AleynaUlutas Sudem ama düşüğüm çok erken haftalarda olmuştu ilk hamileliklerde normal dediler daha kesem bile oluşamamıştı o yüzden vermediler sanırım 🤗
AleynaUlutas elifid yok vermedi dediğim gibi çok erken zamanda olan bir düşüktü ve ilk hamilelikte normal dendi patoloji raporum da temizdi kürtaj sonrası zaten sadece rahim kalınlığı alındı bir kese bebek oluşumu yoktu kanamam fazla olmasın diye rahim kalınlığı alındı.